Om os

Jeg er dyrlæge og har de sidste 12 år

arbejdet som smådyrspraktiserende veterinær

med videreuddannelse inden for kardiologi.

 

Da familien for 5 år siden fik vores første lille brune labradorhvalp, var vi straks solgt til denne race. Vi har nu to, vores elskede brune prinsesser, Carla og Sally. De lever det frie liv på vores gård i det smukke sydsjælland, hvor også vores tre katte nyder livet.

 

 

 

EN IDE BLIVER TIL

 

Jeg fandt hurtigt ud af som hundeejer, at det kan være svært at finde lækre accesories af høj kvalitet til vores kære firebenede venner.

 

Vores elskede hunde må ikke sove i vores senge, men de skal ligge ligeså godt som os. Jeg begyndte at undersøge, hvilke muligheder der var for at skaffe højkvalitets pudefyld. Kun det bedste var godt nok. Snart greb det om sig, og der lå prototyper på puder med forskellige slags skum og tekstiler over alt i stuerne. Tekstilerne skulle være flotte, men også kunne modstå slidet fra hundekløer. To krav der var svære at opfylde på samme tid. Men det lykkedes........ og hundene elsker deres puder......og vores drenge ligeså.

 

Ideen til keramik skålene udsprang af fustation over ikke at kunne finde en madskål, der ikke var i plastik, blev bidt i stykker, larmede eller havde store logoer på siderne. Jeg holder meget af keramik, både nyt og gammelt, og har gennem årerne fået lavet mig en fin samling. Hvorfor ikke selv designe en skål i keramik til hundene? Og med hjælp fra dygtige keramikere producerer vi nu en smuk og helt enkel, hånddrejet keramik hundeskål.

 

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Copyright @ All Rights Reserved NODA Denmark 2016